Foto Club Ploiesti - FORUM

Full Version: Nelegiuirea de a fi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Vreau sa alerg prin gene de lumina, printre bucati de suflet colorate, aschii si cioburi fara sens
Imi impiedic trena prafuita a tentatiilor de zabrelele unei constiinte zdrobite pe altare...
Vreau sa sfidez o norma azi, sa simt cum se-nglobeaza-n minte taina vietii-n dans si puls intens
Respir un aer nou si greu,incepatoare, si stiu ca sunt, caci ma izbesc de geamul rece, si ma doare.

fotonud1

..."si stiu ca sunt, caci ma izbesc de geamul rece, si ma doare"
frumoase versuri, grele ganduri...
Multumesc frumos pentru aprecieri!
frumoase versuri.
fotografia mie nu imi place.mi se pare supraexpusa.....
Da, stiu... am exagerat-o putin de dimineata, voiam sa "colorez" lumea potrivita. Uite, acum, dupa mai multe ore treaza, ma deranjeaza si pe mine... Am corectat-o un picut.

fotonud1

da este o diferenta, dar a ramas din pacate arsa!....poate sa se lege cu "nelegiuire" !?
Ultima incercare! Acum mi se pare ca arata "murdar".De zonele acelea nu am cum sa scap, ele exista pentru ca asa a "vazut" aparatul zapada, la distanta... In varianta aceea cu expunere nesimtita, esti distras de nuantele puternice, in asta mai temperata, le observi. Asa ca, daca ati interpreta si fotografia in termeni de "nelegiuire" si de atipic, as scapa de o mare piatra de pe inima Big Grin
Reference URL's