Foto Club Ploiesti - FORUM

Full Version: Animale de la ZOO
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Am fost in vacanta de vara de cateva ori la Gradina Zoologica de la Bucov, si, in ciuda faptului ca fotografiatul nu este permis, am reusit sa pozez cateva animale.
Este cat se poate de permis sa fotografiezi acolo .. eu de cate ori merg am ceva "sticle" de gat si nu mi-a spun nimeni niciodata nimic. Ar trebui sa fie bucurosi ca oamenii fac poze acolo si le fac reclama ...
Eu cand am fost, am pozat ce am pozat si cand am ajuns la custile ursilor a venit cineva la mine si mi-a spus ca nu am voie sa fac poze in incinta gradinii ZOO, asa ca am bagat aparatul in geanta si am plecat.
Cand ti se mai adreseaza cineva ca nu ai voie sa faci pozi ii spui simplu : este spatiu public, pe spatiul domeniului public, daca vor sa nu se faca poze sa se posteze indicatoare si sa se specifice la intrare (ca in anumite muzee) !
Tot de pe la Zoo Bucov :

[attachment=222] [attachment=223]
Azi am dat o raita pe la Bucov, sa iau pulsul vietii de iarna a animalutelor de pe acolo ...

[attachment=1319] [attachment=1320]
Numai ratonii erau "Available"?
Mai erau pe afara ratonii, ratele, lebedele, porcii de apa ("sobolanii" de apa), cele doua maimute din stanga leilor, magarii, cerbul lopatar, yak-ul, lamele si strutii.
In rest erau inchise in spatii incalzite, leii faceam scandal, ursii cred ca hibernau, cerbul carpatin ... o fi plecat la munte, ursul siberian nu a binevoit sa iasa din barlog, si restul "musafirilor" isi faceau siesta la caldurica...
Din pacate a fost o zi super inchisa si parca nici nu-mi venea sa scot camera din geanta ... Oricum, animalutele bine ingrijite, cu mancare din belsug, am vazut cateva sisteme de incalzire functionand din plin, asa ca la primavara si la vara .. o sa avem de lucru pe acolo, la fotografiat chiriasii gradinii zoo.
Nu cred ca mai au mult de lucru la padocul pentru lei, au progresat mult. Cred ca o sa fie ce-a mai moderna gradina zoo din tara ....
Sper ca data viitoare când ajung pe acolo să nu mi se mai interzică să pozez animalele.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's