Tz tz tz...pana acum nimic la capitolul carti. Dau eu startul. Mie una mi se pare fascinant felul cum scrie Gabriel Garcia Marquez, iar cartea mea de suflet este Un veac de singuratate, care a fost revelatoare pentru mine.
Cien aƱos de soledad - vorbim de un laureat al premiului Nobel!
Eu am terminat Imparatul Mustelor-William Golding, interesanta viziune!
.. eu "muncesc" la Iluminatii (La foire aux Illumines) - Pierre-Andre Taguieff .. e destul de dificil de digerat deoarece se fac multe trimiteri si imi place sa scormonesc dupa detalii ... si asta ia ceva timp ...
cartea mea preferata este "Noaptea de Sanziene" de Mircea Eliade, acum citesc Ana Karenina de Lev Tolstoi ..dar nu prea am asa mult timp pentru citit ..cat mi-as dori ...
Carti preferate....mi-e cam greu sa spun. Sunt atat de multe care m-au impresionat, cum ar fi Eseu despre orbire a lui Saramago sau 1984 a lui Orwell...
Momentan citesc Tristano moare, de Antonio Tabucchi, este vorba despre confesiunile unui muribund, care a luptat toata viata lui pentru libertate. Isi rememoreaza experiente din viata lui tumultoasa, imbinand episoadele de luciditate cu delirurile provocate de morfina.