Foto Club Ploiesti - FORUM

Full Version: B&W
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Arta transformarii.....
Frumos ales titlul !
Titlu ca titlu ca nu suntem aici pentru poezii....hai sa incercam sa fim cat mai obiectivi in aprecieri si sa facem o discutie constructiva din care avem de invatat.....Am dreptate?

fotonud1

legat de aprecieri, legat de titlul unei fotografi - fotografia este un mijloc de exprimare, transmite CEVA, dar ca sa intelegi ce a vrut sa transmita autorul, in opinia mea, este nevoie de un titlu, ca sa poti sa intelegi mesajul EI.
Consider ca ai ales bine tonul b&w al fotografiei si inteleg ce ai simtit, chiar tu ai spus: "arta transformarii..." .
"obietivitate in aprecieri"...imi place fotografia si titlul ales.
Ai dreptate !
in intuneric...
Interesanta imaginea dar am o carcoteala : nu-mi place pozitia umarului, parca e prea ridicata fata de pozitia normala, da senzatia ca sta intr-o pozitie anormala, ridica din umeri, etc.

fotonud1

(11-12-2008 12:22 PM)sypfoto Wrote: [ -> ]Interesanta imaginea dar am o carcoteala : nu-mi place pozitia umarului, parca e prea ridicata fata de pozitia normala, da senzatia ca sta intr-o pozitie anormala, ridica din umeri, etc.
mie nu-mi place ca-i descheiat la un nasture Smile....carcotashule !
era destul de relaxat...nu era o sedinta foto, doar ma jucam cu aparatulSmile
Andrei cel alb-negru...
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's