Foto Club Ploiesti - FORUM

Full Version: Flori
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Trandafir de Primăvară - 30 Mai 2008
Calitatea imaginii e buna, in schimb nu-mi place cum e taiat subiectul ... incadrarea lasa de dorit. Mai bine inceci un cadru mai larg din care apoi sa cropezi ceea ce crezi ca este mai interesant.
Am facut mai multe poze la acel trandafir, si aceea mi s-a parut cea mai corect expusa dintre toate, in ciuda faptului ca am taiat din subiect.
Mai pun una acum "trasa" vertical.

fotonud1

mai provocat ...
La a doua imi plac tonurile calde ale cunorilor, in schimb, ca sa si critic putintel, nu-mi place vignetarea cu negru, intra peste marginile petalelor cam mult. Fade-ul e util pentru sublinierea subiectului intr-o compozitie, dar trebuie avuta putina atentie sa nu intre prea mult peste subiect.
Roşu intens.
Inca una, ca sa-l provoc si mai tare pe Adrian !! Tongue
... şi încă una puţin editată în Photoshop...
Aranjamente florale:
De prin arhiva ...

[attachment=237]

fotonud1

(10-12-2008 01:10 PM)sypfoto Wrote: [ -> ]La a doua imi plac tonurile calde ale cunorilor, in schimb, ca sa si critic putintel, nu-mi place vignetarea cu negru, intra peste marginile petalelor cam mult. Fade-ul e util pentru sublinierea subiectului intr-o compozitie, dar trebuie avuta putina atentie sa nu intre prea mult peste subiect.
era ceva ce nu trebuia sa se vada ...
dar am inteles sfatul !
(10-12-2008 04:07 PM)CostiNikon Wrote: [ -> ]Inca una, ca sa-l provoc si mai tare pe Adrian !! Tongue
... şi încă una puţin editată în Photoshop...
super, bravo !
Reference URL's