Foto Club Ploiesti - FORUM

Full Version: deasupra tuturor
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Frumos, ar fi mers incadrata tulpna exact in colt astfel incat sa nu tai din ramurile copacului. Imi place perspectiva! Smile
cineva care vegheaza!

fotonud1

Horia trebuie sa ţinem cont si de relief, el ştie cat de greu o fi ajuns acolo..
Quote:Horia trebuie sa ţinem cont si de relief, el ştie cat de greu o fi ajuns acolo..

Foarte adevarat! Smile
(26-02-2009 01:21 AM)Rave Wrote: [ -> ]
Quote:Horia trebuie sa ţinem cont si de relief, el ştie cat de greu o fi ajuns acolo..

Foarte adevarat! Smile

NU m-am suparat ptr ca ai dreptate. Dar e si adevarat ca am stat pe niste colturi de stanca ca sa pot prinde si o parte din dunare. Dar per ansamblu ca peisaj este de nota 10 din toate punctele de vedere

fotonud1

nu-i vorba de suparare...de multe ori ai o dilemă: sa faci poza sau sa te lasi sa pentru ca nu ai lumina necesara, pozitie sau timp sau ....
(26-02-2009 11:46 AM)fotonud1 Wrote: [ -> ]nu-i vorba de suparare...de multe ori ai o dilemă: sa faci poza sau sa te lasi sa pentru ca nu ai lumina necesara, pozitie sau timp sau ....

Ma gandesc ca atunci cand ajungi intr-o zona unde crezi ca nu se stie cand mai ajungi faci poze chiar daca nu ai lumina sau pozitie. Chit ca faci sa ai ca amintire si tot o faci. In orice conditii

fotonud1

mult adevar graita-i !

Ammit

[Image: 4985993434_baaeaeae59_z.jpg]
4200m altitudine, recordul meu personal

GND 8, 70mm 2" , f32 , iso 100
Pages: 1 2
Reference URL's