Frumos, ar fi mers incadrata tulpna exact in colt astfel incat sa nu tai din ramurile copacului. Imi place perspectiva!

Horia trebuie sa ţinem cont si de relief, el ştie cat de greu o fi ajuns acolo..
(26-02-2009 01:21 AM)Rave Wrote: [ -> ]Quote:Horia trebuie sa ţinem cont si de relief, el ştie cat de greu o fi ajuns acolo..
Foarte adevarat! 
NU m-am suparat ptr ca ai dreptate. Dar e si adevarat ca am stat pe niste colturi de stanca ca sa pot prinde si o parte din dunare. Dar per ansamblu ca peisaj este de nota 10 din toate punctele de vedere
nu-i vorba de suparare...de multe ori ai o dilemă: sa faci poza sau sa te lasi sa pentru ca nu ai lumina necesara, pozitie sau timp sau ....
(26-02-2009 11:46 AM)fotonud1 Wrote: [ -> ]nu-i vorba de suparare...de multe ori ai o dilemă: sa faci poza sau sa te lasi sa pentru ca nu ai lumina necesara, pozitie sau timp sau ....
Ma gandesc ca atunci cand ajungi intr-o zona unde crezi ca nu se stie cand mai ajungi faci poze chiar daca nu ai lumina sau pozitie. Chit ca faci sa ai ca amintire si tot o faci. In orice conditii
![[Image: 4985993434_baaeaeae59_z.jpg]](http://farm5.static.flickr.com/4148/4985993434_baaeaeae59_z.jpg)
4200m altitudine, recordul meu personal
GND 8, 70mm 2" , f32 , iso 100