Foto Club Ploiesti - FORUM

Full Version: Fotografia de Nuntă
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Incep acest Thread postand 3 fotografii de la o nunta din Mizil.
primele doua imi plac , insa in ultima ar fi fost perfect daca ai fi incadrat si pretul , sau macar sa fi facut fotografia , de undeva din spatele acestuia ; cred ca ar fi iesit un "cotrast" mult mai bun intre ceea ce vrea sa reprezinte fotografia , si locul din care a fost facut "Snapshot'u "
Big Grin
sal'
Mulţumesc atât pentru apreciere cât şi pentru critică. A 3-a fotografie mi se pare bine "trasă" deoarece am scos în evidenţă acel moment important din Taina Cununiei. Subiectul (mireasa) este surprins exact atunci când trebuie. DAR, gusturile nu se discută.
Mulţumesc încă o dată.
la o nunta la care mirii nu au prea stat la pozat. Wink

fotonud1

superbe culori!
(16-02-2009 11:38 AM)fotonud1 Wrote: [ -> ]superbe culori!

multumesc. eu nu prea eram multumit de fotografie, dar ...daca tu zici..

fotonud1

ce-ti doreai mai mult decat o fotografie traditionala de nunta si aici ma gandesc la "ce fi putut" si "ce ai fi fost lasat sa faci" ...
(16-02-2009 02:52 PM)fotonud1 Wrote: [ -> ]ce-ti doreai mai mult decat o fotografie traditionala de nunta si aici ma gandesc la "ce fi putut" si "ce ai fi fost lasat sa faci" ...

1.daca esti putin atent mirele tine mana un set de chei. nu iti zic ca mireasa avea un bidon de Fanta in mana pe care cu greu am convins-o sa il lase jos.
2. se cam grabeau si nu am facut mai multe incercari. si nu prea am asa adancime de cam cat sa imi placa mie. (a fost prima nunta a mea, nu am asa experienta). app, am folosit Nikon D40 a lui CostiNikon.
Era bine dacă White Balance-ul era cel corect iar cei doi să fi fost "centraţi" în fotografie din încadrare sau măcar dintr-un Crop. Punctul de staţie este unul OK.
Data viitoare poate o să fii mai convingător... indiferent de mijloace Tongue.

P.S.: Merci că-mi faci reclamă Smile.
(09-12-2008 07:37 PM)CostiNikon Wrote: [ -> ]Incep acest Thread postand 3 fotografii de la o nunta din Mizil.

o poza de detaliu la aranjament
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's