Foto Club Ploiesti - FORUM

Full Version: Cumpar Canon 350D sau 400D
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
As dori sa achizitionez un 350D sau un 400D in urmatoarea perioada (februarie - martie 2009), preferabil 350D-ul.

Nu ma intereseaza decat accesoriile din kit (cd-uri, manuale, eyecup, curea, cabluri, incarcator, baterie). Eventual inca o baterie si un card de 2 sau 4 Gb cu transfer de minim 15 Mb/sec (preferabil Sandisk Ultra II sau III / Lexar 133x).

Nu vreau sa fie uzat sau cu defectiuni, zgarieturi, busituri etc. Sa fi fost folosit decent si cu atentie, asa cum trebuie sa folosesti normal un aparat foto.

Nu sunt interesat de grip!

Ca obiective as fi interesat de 18-55mm (cel de kit), 50mm f/1.8, si 75-300 mm f/4-5.6 preferabil USM, toate canon, nu sigma sau tamron.

Daca este si o gentuta sau un toc, este binevenit, dar sa nu fie ceva scump ca nu-mi plac astea scumpe Big Grin

Nu cumpar pe bucati decat body-ul. Adica nu sunt interesat de obiective sau altceva daca inainte nu am cumparat body-ul. In caz ca am achizitionat body-ul voi deveni imediat interesat si de obiective separat.

Astept oferte aici, pe messenger (always_freestate) sau pm.

Va multumesc!
cred ca am eu ce-ti trebuie: tocmai mi-am facut upgrade de la 350D la 50D si am aparatul original in conditie f buna, cu de toate pe el: obiectiv zoom standard, prime de 50mm la 1,8, un sigma 70-300 pentru long lens, geanta mica, cutie originala, cd-uri, manual, blitz, etc.
am facut sub 10.000 de poze cu el, nu stiu exact, trebuie sa ma uit la contoar si nu mi-a facut probleme.
nu sint acum acasa dar daca esti serios, putem sa stam de vorba, si sa-ti dau mai multe detalii cind am aparatul in mina.
Ok, astept un semn de la tine. Dar nu vreau obiectivul sigma, am specificat.
Alte oferte?

tanox76

(22-02-2009 11:02 AM)freestate Wrote: [ -> ]Alte oferte?

Vand un Canon 400D cu obiectiv Canon 17--85 cu IS , Blitz Canon 430EX,geanta si doua carduri de memorie , unul de 4 Gb si unul de 1 Gb
Pretul?

fotonud1

cu fotografii nu ne-ai mai onorat demult...!?
Reference URL's