Foto Club Ploiesti - FORUM

Full Version: INCERCARI
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

fotonud1

astept, mai ales de la Catalin comentarii...
si ultima...din serie
a4a si a5a sunt superbe as fi curios daca ai mai incercat si alte unghiuri...chiar daca nu arata prea bine
Primele 3 sunt excelente ca idee de realizare.

Nu-mi place in schimb in 2 si 3 lumina folosita pentru completarea cadrelor, este mult prea dura, creeaza un contrast foarte mare care deranjeaza optic (de la calmul si oarecum liniaritatea tonurilor aparatului si a fotografiei vechi - la albul oarecum brutal al luminii). Merita incercate si alte variante de iluminare.

In prima, lumina puternica ajuta ca umbra aparatului sa dezvaluie imaginea care devine subiect principal si in acest fel este utila (doar ca supraexpune putin zonele metalice ale aparatului dar se poate corecta usor acest lucru)

In a patra imi place mult geometria umbrelor.

fotonud1

(09-01-2009 09:31 PM)iulian Wrote: [ -> ]a4a si a5a sunt superbe as fi curios daca ai mai incercat si alte unghiuri...chiar daca nu arata prea bine

din pacate, iulian, spatiul(camera) nu mi-a permis alte unghiuri.
multumesc de comentarii Smile
f faine, preferatele mele sint 1,3 si 4

fotonud1

(10-01-2009 08:46 PM)mihai-ian Wrote: [ -> ]f faine, preferatele mele sint 1,3 si 4
ti-am scris ceva la zilele ploiestiului...
cu primele 3 poti incerca un eseu fotografic ,f interesanta ideea si merita dezvoltata initiativa ca o diaporama,cred ca ar iesi ceva fain.

fotonud1

de e o idee, nu m-am gandit;ai vazut, legat de diaporama, ceva interesant pe net ?
Reference URL's