Foto Club Ploiesti - FORUM

Full Version: PANORAME
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

fotonud1

am facut si eu ceva incercari, unele cu trepiedul altele "in mana"...unele cu Olympus, altele cu Sony; cum vi se par ?Undecided
Mi-au sarit in ochi primele doua in mod deosebit. In ultima apar niste pete rosiatice ...

fotonud1

am observat este o virare , apar si pe sol...??
da, apar si pe sol, mai ales in dreapta mijloc/jos
Am incercat sa fac Palatul Justitiei din trei bucati si mi-a iesit ce se vede insa nu este ce as fi vrut sa fie.
e super bine si asa ! nu erai exact in fata lui nu ? (pe centru cladirii adica)
(11-07-2009 12:44 PM)Belizarie Wrote: [ -> ]Am incercat sa fac Palatul Justitiei din trei bucati si mi-a iesit ce se vede insa nu este ce as fi vrut sa fie.
de ce nu-i asa cum ai vrea sa fie?
(12-07-2009 01:22 PM)fotonud1 Wrote: [ -> ]
(11-07-2009 12:44 PM)Belizarie Wrote: [ -> ]Am incercat sa fac Palatul Justitiei din trei bucati si mi-a iesit ce se vede insa nu este ce as fi vrut sa fie.
de ce nu-i asa cum ai vrea sa fie?

Parca pica stramb, nu e centrat, e o foto putin fortata. Ar trebui sa iau trepiedul si sa il fac dupa trepied si cred ca asta o sa fac atunci cand o sa am timp. In plus mai este si curba cladirea iar eu am vrut sa o scot plana. Mai incercam pana iese ceva mai placut.
Merita incercat de facut cateva fotografii din locuri diferite, dar situate pe aceiasi paralelea cu fatada si la o distanta focala la care cel mai putin se observa deformarea imaginii. asta ar implica mai multa munca in fata calculatorului, dar rezultatul poate sa depaseasca asteptarile.
Vin si eu cu o panorama facuta la Slanic
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's