Foto Club Ploiesti - FORUM

Full Version: De iarna ...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Rezultatul unei scurte incursiuni prin Parcul National Bucegi :

[attachment=702] [attachment=703] [attachment=704]
... continuare :

[attachment=705] [attachment=706]
La primele trei as fi asezat linia orizontului ori mai sus ori mai jos. Nici balansul de alb nu-i tocmai potrivit (ma refer aici la ultima).
Oricum, pozele imi plac pentru ca-s primele cu tenta de Iarna (deh... ai fost pe la munte Tongue).
Sarbatori fericite si spor la pozat.
La primele doua nu am folosit regula celor 3 treimi, ci a jumatatii. La ultima senzatia ca balansul de alb e virat spre galben (culori calde) e dat de lumina soarelui de dimineata (devreme rau), era galben in acel moment si dupa vre-o 30 de minute si-a schimbat temperatura culorii.
O sa mai postez catvea din acesta serie, e interesant de vazut cum isi schimba lumina temperatura de la un moment la altul.

fotonud1

(28-12-2008 03:13 AM)CostiNikon Wrote: [ -> ]La primele trei as fi asezat linia orizontului ori mai sus ori mai jos. Nici balansul de alb nu-i tocmai potrivit (ma refer aici la ultima).
Oricum, pozele imi plac pentru ca-s primele cu tenta de Iarna (deh... ai fost pe la munte Tongue).
Sarbatori fericite si spor la pozat.
bravo Costi !
combate ...Smile
si mai multa iarna Big GrinHeart
more Blush

fotonud1

foarte frumoase ...cadre super !
Campulung Muscel - Judetul Arges
Frumoase ! Ar fi de incercat un fine tuning pe nivele.

fotonud1

cred ca la anul putem face un super calendar cu realizarile membriilor foto-nud ?!
ce parere aveti ?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's