Foto Club Ploiesti - FORUM

Full Version: Instantanee
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Iulie in gradina
(02-08-2010 08:56 PM)fotonud1 Wrote: [ -> ]Iulie in gradina

...
Eu am folosit legendarul Minolta 50mm f1.7!
...
[Image: dsc08405u.jpg]
[Image: dsc08434kq.jpg]

Detalii technice
1)
Exp. time: 1/80
F number: 8
Iso : 200
Program : A
Light Set: Cloudy
2)
Exp. time: 1/40
F number: 4
Iso : 200
Program : A
Light Set: Cloudy
Da, eu am sters comentariile care urmau ... hai sa comentam ceea ce trebuie, si cum trebuie.

Pentru discutiile tehnice privind obiectivele exista thread-uri dedicate la "Tehnica foto"
... şi ţi se pare ţie că post-ul în care eu am comentat despre pozele lui Mişulică era scris "cu ură"?!?... naşpa decizie...
Înţeleg faptul că vrei să fie un forum "curat", dar când vin persoane care pun poze şi aşteapă numai comentarii pozitive la nişte poze de KKO, atunci mă supăr şi reacţionez ca atare. Hai să fim realişti! Până la urmă, nu te obligă nimeni să expui fotografii pe singurul forum foto prahovean, dar atunci când o faci, trebuie să iei ca atare şi criticile pro, dar şi pe cele contra, pentru simplul fapt că gusturile diferă.
M-am saturat de haraiala asta ...

Da, vreau un forum de fotografie decent, fara atacuri personale, fara intepaturi si impunsaturi ca cele sterse (mai lipseau injuraturile si pumnii in mufa la ultimele posturi - probabil nu le-ai vazut pe toate)
... mai ales ca este, asa cum ai subliniat si tu, singurul forum de specialitate din Pl./PH.

Pe de alta parte, din cei vre-o 250-280 de useri ploiesteni si prahoveni, Mishulika e cam singurul care nu prea s-a aclimatizat. Ata ete, nu traim intr-o lume perfecta si nu le putem avea pe toate. Toti avea orgolii si ne credem niste Anseli si Arbus mici ... hai sa coabitam impreuna. Altfel ne mutam in jungla, in pesteri si pe varfurile muntilor (sau ai vulcanilor ca stim noi cine ... Tongue )

Nu mai luati criticile atat de personal, acceptati si bunele si relele, unii dintre cei de aici chiar au idee despre ce vorbesc, altii vor doar sa-si vada imaginile postate, altii asteapta probabil busturi (calare) in parc. Cand imaginile sunt slabe aratam acest lucru, cand sunt nasoale, o subliniem, cand sunt complet execrabile incercam sa ne aratam unde gresim. De asemeni, cand sunt bune le scoate in evidenta.

Conteaza ENORM de mult modul in care criticam, laudam si de asemeni primim criticile si laudele.
Un "clasic in viata" mi-a spus acu' niste ani ca tonul face muzica... asa ca sa ne acordam instrumentele ...

Cui nu-i place critica directa (si cred eu ca uneori destul de bine argumentata), nu este obligat sa raspunda.

Dar haide sa trecem peste toate astea, sa revenim la atmosfera normala pe care am construit-o cu totii in ultimii aproape 3 ani.

Cu astea fiind spuse si avand in vedere ca m-am saturat sa moderez d'astea si sa stau in mesaje private cu cei care au reclamatii ca se duce de rapa forumul (si culmea, nu sunt implicati in iures), declar inchise tam-tam-urile si can-can-urile din ultima perioada, cine ma mai haraie cu d'astea isi ia o oala cu sarmale in cap (ca si asa mi-au cam stat in gat de la harjoneala asta de pubertini) Tongue

Daca aveti ceva de comentat la ceea ce am spus eu, varsati-va nervii creativ : luati camerele faceti niste fotografii foarte bune si rupeti-mi mie (si celorlalti fotonudisti) gura cu ele. Altceva nu sa ia in consideratie.

Spor si lumina buna !
Harjoneala de pubertini=))!
Eu sunt de acord cu Syp!
Vreau ca STFMN si Costi sa nu imi mai comenteze fotografiile! Nu ma intereseaza parerile lor.
Atat macar sa faceti si pentru mine....
Din pacate (pentru tine), fiind un spatiu public, oricine poate comenta; acesta este scopul forumului - comunicarea (cu bune sau cu rele), altfel ar fi doar o galerie de imagini fara comentarii.

Nu pot si nu voi interzice comentariile si criticile - dar facute dupa regulile bunului simt, preferabil cu argumentatii tehnico-artistice decente.

Ceea ce am subliniat eu (sau macar am incercat) este faptul ca daca nu-ti plac comentariile nu esti obligat sa le raspunzi. Inteleg ca esti selectiv in privinta opiniilor (ok, toti avem opinii si le putem exprima), atunci fi selectiv si in privinta raspunsurilor acordate acestor opinii.

...

Si hai sa vadem ce fotografii faceti cu burtile pline ... Tongue
(26-12-2010 06:38 PM)sypfoto Wrote: [ -> ]Din pacate (pentru tine), fiind un spatiu public, oricine poate comenta; acesta este scopul forumului - comunicarea (cu bune sau cu rele), altfel ar fi doar o galerie de imagini fara comentarii.

Nu pot si nu voi interzice comentariile si criticile - dar facute dupa regulile bunului simt, preferabil cu argumentatii tehnico-artistice decente.

Ceea ce am subliniat eu (sau macar am incercat) este faptul ca daca nu-ti plac comentariile nu esti obligat sa le raspunzi. Inteleg ca esti selectiv in privinta opiniilor (ok, toti avem opinii si le putem exprima), atunci fi selectiv si in privinta raspunsurilor acordate acestor opinii.

...

Si hai sa vadem ce fotografii faceti cu burtile pline ... Tongue
Mda, in fine! O sa incerc sa fiu mai rezervat!
Reference URL's