Foto Club Ploiesti - FORUM

Full Version: LOGO
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Am nevoie de un logo sa pun pe contracte si nu numai... postez ce am reusit sa fac dar nu imi place... va rog frumos ajutati-ma cu o idee sau cu un program ceva... sa obtin un logo finut...
[attachment=7612]
nu se deschide!Confused
simplifica: pastreaza poate doar lentila centrala, scrie in jumatatea de sus Foto-Video si in jumatatea de jos numele. Si alege un font mai sobru, mai fara inflorituri.

Foto-Video nu se aliniaza corect pe arcul de cerc, verifica si alte optiuni de scriere
Multumesc frumos George, am urmat sfatul tau.

varianta 2 [attachment=7613] varianta 3 [attachment=7614]

Ce varianta vi se pare mai plauzibil?
Si mie mi se par mai bune ultimele, prima era muuult prea incarcata.

Incerca sa aliniezi scrisul pe cerc in asa fel incat literele sa nu para ingramadite. Nu stiu in PS cum se face dar in schimb in CorelDraw e destul de simplu.
Multumesc Sorin, cred ca asta ramane ultima varianta:
[attachment=7615]

Ce parere aveti?
Da, e ok.
incearca sa sintetizezi. nu complica, nu te lasa furat de efecte. un logo e semn reprezentativ, poate fi o o simpla litera sau o simpla linie cursiva. cu cat forma este mai abstracta, nonfigurativa dar in esenta ea defineste ceva atunci noi citim forma, o analizam si si o definim : e obiectiv. Si astfel ea devine mai spectaculoasa pentru ca nu este "mura in gura" si e trecuta prin filtrul fiecaruia.
De ce nu te implici si tu, Razvan, cu o creatie?
nu am timp nici pt mine. Am o vacanta grea cu admiterea.
Pages: 1 2
Reference URL's