Foto Club Ploiesti - FORUM

Full Version: Transfagarasan 24 iulie???
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
salutare dragi colegi..

pe data de 24 iulie intentionez sa plec pe transfagarasan si sa ma intorc a 2-a zi.relaxare si pozat....sunt curios daca sunt doritori printre noi...daca vrea cineva sa mearga inca mai am locuri in masina..
as vrea sa mai merg si eu, daca mai e loc. ultima data nu mi-am luat decit un obiectiv cu mine si erau lucruri frumoase de capturat.
trebuie facuta rezervare o noapte? unde?
mi se pare ca nu am pus inca nici un cadru de la iesirea respectiva:

[Image: p865443988-5.jpg]

[Image: p971550392-5.jpg]

[Image: p690457897-5.jpg]

[Image: p824330349-5.jpg]

[Image: p836799892-5.jpg]
[quote='georgegabriel' pid='13493' dateline='1279174807']
as vrea sa mai merg si eu, daca mai e loc. ultima data nu mi-am luat decit un obiectiv cu mine si erau lucruri frumoase de capturat.
trebuie facuta rezervare o noapte? unde?
mi se pare ca nu am pus inca nici un cadru de la iesirea respectiva:

frumoase poze..

da locuri mai am momentan sunt singur vreau sa plec in relaxare. un gratar o poza o bere ceva.vreau sa plec undeva vineri spre sambata la 3 noaptea sa prindem toata ziua sa avem timp de pozat plimbat....poate si o fuga prin sibiu..cazare cautam,intai sa vedem cati ne vom strange.ar fi bine sa fim 4 sa ne impartim mai bine la benzina...daca mai sunt doritori mai am 2 locuri,mai anuntati colegi forumisti...

0726.306.764 Andrei

o zi frumoasa
Vrei neaparat pe Transfagarasan? in weekendul ala este Festivalul Medieval in Sighisoara .....poate va reprofilati pe alta destinatie ...eu asa vrea sa merg la Sighisoara
eu vreau neaparat sa ma duc nu am fost si imi doresc...si ar fi si peisajele..acum cine vrea sa mearga e binevenit
deci......mai e cineva care vrea????
proaspat reintors

[Image: transfagarasan0622.jpg]

[Image: transfagarasan129.jpg]

[Image: transfagarasan139.jpg]

[Image: transfagarasan177.jpg]

[Image: transfagarasan229.jpg]

[Image: transfagarasan3422.jpg]

super vreme
Prima imi place mult !
Reference URL's