undeva in Palma de Mallorca....
Bine "trase". Îmi plac mult liniile. Felicitări.
(15-12-2008 11:54 PM)CostiNikon Wrote: [ -> ]Bine "trase". Îmi plac mult liniile. Felicitări.
(18-12-2008 03:04 PM)Dita Victor Wrote: [ -> ]putin cam intuncate dar era foarte urat afara, ce sa fac cu saracutul de Fuji S5700.ata am putu sa fac si eu. este cladirea de la rondul 1, nu am idee cum se numeste.
cladirea COMPET !
Seamana cat de cat cu prima fotografie

si ma refer doar la idee.Astept sfaturi si pareri...scuzati calitate imaginii,este facuta cu un aparat mai inapoiat si in urma prelucrarii rezultatul noise-ul s-a accentuat.
Nokia N95 8GB nu este aparat înapoiat

!
Fără supărare, privind prima fotografie, înţeleg imediat că este vorba de "urban". Poza ta nu inspiră acelaşi lucru nici pe departe. Keep practice

!
Atunci spune-mi concret ce altceva desluseti la prima vedere din poza mea... pentru ca sincer motivul acesta mi se pare cautat ca nodul in papura.Oricum eu nu o sa ma ridic prea curand la nivelul lui syp asa ca nu consider ca fotografiile mele sa fie comparate cu ale lui deoarece este nedrept fata de amandoi,el fiind profesionit si eu incepatoare.